Mitä on ekoglitter?

Luontoystävällinen, myrkytön, ei eläimillä testattu! #quiltfreeglitterlove

Ekoglitter on täysin luonnossahajoava tuote, joka on tehty kasviperäisestä selluloosasta ja sen valmistukseen käytetään ympäristöystävällisin metodein kasvatettua eurooppalaista eukalyptus -puuta. Ekoglittereitä voi käyttää iholla ja hiuksissa täysin samalla tavalla kuin muita kosmeettisia glittereitä, eikä tuotteista löydy jälkeäkään metalleista tai muistakaan myrkyistä. Pigmentti ekoglittereiden pinnalle taiotaan luonnollisilla väriaineilla ja itse se niin ihana kiilto glitterin pinnalle saadaan 0,1% alumiinipinnoitteella (vähäisiä määriä alumiinia muuten esiintyy myös luonnollisena maaperässä!). Tiedämme, että alumiinipinta saattaa kuulostaa hälyyttävältä, mutta vaaraa ei ole, koska ekoglittereiden tuotannossa käytetään täysin myrkyttömiä aineita, joten vaarallisia yhdisteitä ei pääse syntymään. Mahtavaa, eikö?!

 Kuva: Janita Autio

Kuva: Janita Autio

Ekoglitter -sarjamme ECO POWDER on tehty mica –jauheesta. Mica –jauheet, tai kiilteet, ovat luonnollisia jauhevärejä, joita saadaan muskoviitti -mineraaleista (jep, samaa kamaa suurinpiirtein kuin se, mikä luonnonkivissä kiiltää). Ekoglitter -micat on värjätty luonnossa esiintyvillä väreillä, kuten rautaoksideilla. Mica –kiilteet ovat siis täysin luonnollisia mineraaleja ja niitä käytetään monessa kosmetiikkatuotteessa antamaan kiillettä (esimerkiksi huuli- ja poskipunissa). Myymämme micat tulevat Yhdysvalloista! Ekoglitter -sarjan micat ovat m a a i l m a n parhaita highlightereita. Tuote on siis todella puuterimainen ja se on niin pieneksi jauhettua että sen purkittaminen on, noh, sanotaanko haasteellista :)

Ja vielä viimeiseksi täytynee mainita että FDA -sertifioidut tuotteemme ovat turvallisia käyttää samaan tapaan kuin kaikki muukin kaupasta saatava kosmetiikka! Kaikilla mallistomme tuotteilla on myös FSC –sertifikaatti ja ne ovat GMO –vapaita. #LOVE

 
 Eco Fine Powder -sävyt

ECO FINE POWDERS

Tällä hetkellä mica -jauheesta tehtyjä Eco Fine Powder -sävyjä löytyy mallistostamme hopeisena, kultaisena sekä pronssin värisenä. Katso kaikki sävyt täältä!

 Eco Gold -ekoglitter

EKOGLITTERS

Ekoglittereitä löytyy mallistostamme tällä hetkellä noin 20. Mallisto koostuu hienojakoisista hileistä sekä isommista, chunky -sarjan, tuotteista. Katso koko valikoima täältä!

 

LISÄÄ INSPIRAATIOTA INSTAGRAMISTA: